Nieuws

Volg onze nieuwspagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Mobiele LED billboards

22 september 2020

Wij lanceren een nieuwe, unieke dienstverlening. Een plug and play mobiele LED-billboard met optionele software waar wij mee kunnen targetten wat voor jou belangrijk is. Voor automotive bijvoorbeeld: hoeveel auto’s en welke merken rijden er op welk tijdstip langs en wat is de kleur?

LED displays van VitrineMedia  

9 september 2020

Met VitrineMedia verzorgen wij LED verlichte displays, gericht op raamcommunicatie. Daarnaast bieden we diverse communicatieoplossingen aan om het interieur van jouw zaak zo optimaal mogelijk te benutten.

Kiosk displays 

18 augustus 2020

Wil jij echt next level gaan in je klantbeleving? Met onze kiosk displays bieden we je de mogelijkheid op een effectieve en aantrekkelijke wijze je klanten en bezoekers van informatie te voorzien én hun bezoek aan je showroom of winkel te veraangenamen.

De nieuwe lijn van Vitrine Media!

9 juni 2020

Onze nieuw lijn van Vitrine Media is uit! Deze plug and play schermen zijn voorzien van dunnere en strakkere schermen. Dit zorgt voor een super moderne look én maakt ze duurzamer in gebruik! 

Digital desinfectiezuil

26 mei 2020

Display Media levert een wezenlijke bijdrage in onze strijd tegen het corona virus! Met de Digital desinfectiezuil bieden wij een krachtige combinatie van een digital signage scherm en een automatische dispenser

Laat je inspireren!

12 mei 2020

Aandacht trekken voor jouw bedrijf: dat is ons doel. En dat doel bereiken we met beelden, op digitale displays.

Lease digital signing

14 april 2020

Als er één woord van toepassing is op de huidige omstandigheden, dan is het wel ‘onzeker’. Daar zijn we ons bij Display Media terdege van bewust.

Investeren in marketing tijdens het coronavirus?

24 maart 2020

Het reclameaandeel in tijd van crisis heeft een sterke invloed op de winst en het marktaandeel. Sterker nog dan wanneer reclame opgedreven wordt...

Win klanten met digital signing!

1 maart 2020

De cijfers liegen er niet om: een opvallende etalage met digitale signing heeft effect. Het valt op en je klanten kunnen er niet omheen. 

Beleving in je autoshowroom

25 februari 2020

Glimmende wagens en bewegende beelden van auto’s die je eigenlijk wel móet kopen. Met ons product Vitrine Media trekt elke... 

De mogelijkheden van LED

11 februari 2020

Speel in op de actualiteit en sluit aan bij de belevingswereld van jouw doelgroep. Met LED is het mogelijk. 

Den Ouden Bruinisse

30 januari 2020

We ontvingen een leuke vraag: kan Display Media de uitstraling van ons pand upgraden en aanpassen naar de mogelijkheden van nu? 

Even voorstellen: Display Media

16 januari 2020

Display Media is het nieuwe bedrijf van Hagenaar Reclame. Met dit bedrijf kunnen retailers rekenen op nog meer service...

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact