Nieuws

Volg onze nieuwspagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!

Zeg het met beelden

29 juni 2021

Beeld speelt een cruciale rol in onze dienstverlening! Een goed beeld versterkt de kracht van jouw boodschap. Daarom creëren wij visuals met impact!

Beelden kracht

Back to Business

15 juni 2021

De versoepelingen zijn in gang gezet. De deuren van jouw zaak gaan weer open. Wij helpen je graag  met het - opnieuw- zichtbaar maken van je zaak! 

lease signing

Inspiratie voor presentatie 

1 juni 2021

Van inspiratie tot presentatie: laat het onderscheidend voor de dag brengen van jouw zaak maar ons over! Bekijk welke oplossingen we de laatste tijd hebben opgeleverd.

presentatie

Hoe zorg jij dat jouw etalage eruit springt?

18 mei 2021

Wij hebben met een aantal makelaarskantoren een onderzoek gehouden onder consumenten naar de herkenbaarheid van makelaars. En raad eens? Raampresentaties blijken erg belangrijk! 

NeXus trekt aandacht

20 april 2021

Met NeXus, onze mobiele billboards voor verhuur, kun je alle kanten op. De billboards zijn overal inzetbaar en ideaal voor tijdelijke reclame. Kijk mee hoe NeXus de aandacht trekt bij Autobedrijf Nooteboom in Barendrecht.

nexus billboaard

Vacaturealert

6 april 2021

Hagenaar Reclame en Display Media zijn per direct op zoek naar een accountmanager digital signage! Heb jij interesse én ervaring in digitale ontwikkelingen voor de retailmarkt? Reageer dan op onze vacature!

Display Media kijkt vooruit

30 maart 2021

Onlangs hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om te praten over de toekomst! ‘Wij’ is IP Digital, onze partner in hard- en software en MM: onze steun en toeverlaat op het gebied van marketing en communicatie.

Digital signing

Van content tot campagnebeheer

9 maart 2021

Wij maken jouw publiciteitscampagne zo effectief mogelijk. Een onderdeel daarvan is dat we ervoor zorgen dat de content op jouw displays optimaal aansluit bij je doelgroep. Daarom werken wij samen met MM uit Hardinxveld-Giessendam.

Content en campagnebeheer

Het verhaal achter Display Media

9 februari 2021

Met Hagenaar Reclame maken wij al veertig jaar alle soorten signing. De laatste jaren vroegen klanten ons met steeds grotere regelmaat of wij ook hun digital signing konden verzorgen. Met traditionele signing proberen wij altijd vernieuwend te zijn: met digital signage willen wij ook vooroplopen!

Inspirerend presenteren 

26 januari 2021

Laten zien waar jij uniek in bent, dat is wat wij van DisplayMedia het beste kunnen! Wij helpen je jouw zaak te presenteren op de wijze die het beste bij jou past. Opvallend en onderscheidend van de rest op de markt!

Display media inspiratie

Vat op klantenstromen

12 januari 2021

In deze tijd van corona-maatregelen kan je bij DisplayMedia terecht voor veilige en efficiënte oplossingen. Voor het reguleren van klantenstromen bieden wij bijvoorbeeld Peoplecounters. Bij de supermarkt Jumbo in Reeuwijk zijn ze erg tevreden over ons systeem!

Communiceer vastgoed informatie 

1 december 2020

Hoe communiceer jij je vastgoed-informatie actueel, aantrekkelijk en snel? Met onze digital displays bieden we je de mogelijkheid jouw woningaanbod real time te delen met geïnteresseerden. 

Stralend middelpunt

10 november 2020

Laat jouw vitrine het lichtpuntje zijn in deze donkere dagen. Zet de situatie naar je hand: met onze producten van VitrineMedia tover je jouw zaak om tot een stralend en aantrekkelijk middelpunt in deze donkere herfstdagen.

Mobiele LED billboards

22 september 2020

Wij lanceren een nieuwe, unieke dienstverlening. Een plug and play mobiele LED-billboard met optionele software waar wij mee kunnen targetten wat voor jou belangrijk is. Voor automotive bijvoorbeeld: hoeveel auto’s en welke merken rijden er op welk tijdstip langs en wat is de kleur?

LED displays van VitrineMedia  

9 september 2020

Met VitrineMedia verzorgen wij LED verlichte displays, gericht op raamcommunicatie. Daarnaast bieden we diverse communicatieoplossingen aan om het interieur van jouw zaak zo optimaal mogelijk te benutten.

Kiosk displays 

18 augustus 2020

Wil jij echt next level gaan in je klantbeleving? Met onze kiosk displays bieden we je de mogelijkheid op een effectieve en aantrekkelijke wijze je klanten en bezoekers van informatie te voorzien én hun bezoek aan je showroom of winkel te veraangenamen.

De nieuwe lijn van Vitrine Media!

9 juni 2020

Onze nieuw lijn van Vitrine Media is uit! Deze plug and play schermen zijn voorzien van dunnere en strakkere schermen. Dit zorgt voor een super moderne look én maakt ze duurzamer in gebruik! 

Digital desinfectiezuil

26 mei 2020

Display Media levert een wezenlijke bijdrage in onze strijd tegen het corona virus! Met de Digital desinfectiezuil bieden wij een krachtige combinatie van een digital signage scherm en een automatische dispenser

Laat je inspireren!

12 mei 2020

Aandacht trekken voor jouw bedrijf: dat is ons doel. En dat doel bereiken we met beelden, op digitale displays.

Lease digital signing

14 april 2020

Als er één woord van toepassing is op de huidige omstandigheden, dan is het wel ‘onzeker’. Daar zijn we ons bij Display Media terdege van bewust.

Investeren in marketing tijdens het coronavirus?

24 maart 2020

Het reclameaandeel in tijd van crisis heeft een sterke invloed op de winst en het marktaandeel. Sterker nog dan wanneer reclame opgedreven wordt...

Win klanten met digital signing!

1 maart 2020

De cijfers liegen er niet om: een opvallende etalage met digitale signing heeft effect. Het valt op en je klanten kunnen er niet omheen. 

Beleving in je autoshowroom

25 februari 2020

Glimmende wagens en bewegende beelden van auto’s die je eigenlijk wel móet kopen. Met ons product Vitrine Media trekt elke... 

De mogelijkheden van LED

11 februari 2020

Speel in op de actualiteit en sluit aan bij de belevingswereld van jouw doelgroep. Met LED is het mogelijk. 

Den Ouden Bruinisse

30 januari 2020

We ontvingen een leuke vraag: kan Display Media de uitstraling van ons pand upgraden en aanpassen naar de mogelijkheden van nu? 

Even voorstellen: Display Media

16 januari 2020

Display Media is het nieuwe bedrijf van Hagenaar Reclame. Met dit bedrijf kunnen retailers rekenen op nog meer service...

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact