DisplayMedia

DisplayMedia is wereldwijde marktleider en expert in led verlichte displays gericht op raamcommunicatie. Daarnaast bieden we diverse communicatieoplossingen aan om het interieur van jouw zaak zo optimaal mogelijk te benutten. Communiceer via je wanden, toonbank, kast of vensterbank of gedurende je professionele events (beurzen etc.).

Op zoek naar advies of een prijs­aanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn en adviseren je over de mogelijkheden!

7 redenen om te kiezen voor DisplayMedia:

  • Betere zichtbaarheid;
  • Geen onderhoud;
  • Levenslange garantie;
  • Hogere conversie;
  • Lease mogelijk;
  • Maatwerk mogelijk;
  • 1 aanspreekpunt.

Innovatie

Innovatie is een van de fundamenten van DisplayMedia. Wat ooit begon met een revolutionair idee - het LED verlichte display - groeide uit tot een wereldwijd succes. DisplayMedia beschikt over haar eigen ontwerp-, onderzoeks-, en ontwikkelafdeling. Deze teams zorgen voor een continue innovatie. Eenvoudige installatie, ergonomie, lichtintensiteit en duurzaamheid staan hierbij centraal. Dit maakt ons een sterke partner voor jouw communicatie.

Absolute lichtintensiteit

DisplayMedia garandeert met haar LED verlichte displays de hoogste lichtintensiteit op de markt.

Op maat gemaakt

Naast ons standaard aanbod, biedt DisplayMedia je op maat gemaakte producten aan. Aangezien wij controle hebben over het volledige productieproces, de logistieke verdeling en installatie van onze producten, kunnen wij je de beste service aanbieden waarbij je voor al je projecten de ideale oplossing zult vinden.

Duurzame technologie

DisplayMedia produceert enkel gecertificeerde, betrouwbare en duurzame producten die voldoen aan internationale wet- en regelgeving. Het is onze doelstelling om LED verlichte displays aan te bieden die langer blijven schijnen met een lage energieconsumptie. 

Direct een prijsaan­vraag of advies?
Neem contact met ons op!

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact