Digital Content

Leddisplays vormen een waardevolle toevoeging aan jouw campagnes en communicatie, mits de juiste content wordt vertoond. Door deze content voor je te verzorgen helpen we je om je displays zo effectief mogelijk in te zetten.

Op zoek naar advies of een prijs­aanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn en adviseren je over de mogelijkheden!

De mogelijkheden van digitale content

Je hebt verschillende displays aangeschaft en je pand voorzien van een knap staaltje digital signing. Maar wat ga je op je schermen laten zien? Hoe mooi de schermen ook zijn, zonder de juiste content zullen de displays niet het gewenste effect hebben.

Om je campagne zo effectief mogelijk te maken bieden we je de mogelijkheid aan om de content voor jouw displays te verzorgen. Na samen vastgesteld te hebben wat het doel en de boodschap van je campagne is gaan wij aan de slag om hier passende content voor op jouw displays van te maken.

Naast het opmaken van de content zorgen wij dat je campagnes op het juiste moment de juiste informatie verschaffen. Zo hoef je zelf niet de software in te duiken! Van content tot campagnebeheer ontzorgen wij je volledig.

Direct een prijsaan­vraag of advies?
Neem contact met ons op!

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact