Monitor Indoor

Met digital signage communiceer je via schermen met je specifieke doelgroep. Wij hebben voor elk bedrijf een professionele oplossing.

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Advies op maat

We denken graag met je mee over het plaatsen van displays in jouw zaak. Het is daarbij belangrijk om jezelf veel vragen te stellen:

  • Wat is het doel van de displays?
  • Wat wil ik bereiken met het integreren van digital signage in mijn marketingstrategie?
  • Wil ik de klant informeren, activeren, navigeren of inspireren?
  • Wat zijn de beste plaatsen in mijn winkel voor de displays?
  • Aan welke specificaties moeten deze displays voldoen?
  • Hoe verzorgen we de content op de displays?

Wij denken graag met je mee! Tevens bieden wij een retailscan aan, een advies op maat naar aanleiding van een bezoek aan jouw vestiging(en).

Digital Signage Software

Onze sofware is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Daarnaast werkt onze software via de cloud wat het mogelijk maakt om een groot aantal displays aan te sturen vanuit één centraal punt waar ook ter wereld. Foto’s en video’s kunnen worden verstuurd en tevens kan gebruik worden gemaakt van handige apps. Samen met onze klanten bouwen we volledig op maat gemaakte datakoppelingen (API’s), zodat ons CMS naadloos aansluit bij databases, voorraadsystemen, apps en social media platforms van onze klanten.

Direct een prijsaanvraag of advies? Neem contact met ons op!

Bel ons: 0184 890 517
Afspraak maken
Download brochure

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact