Vat op klantenstromen
12 januari 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

vat op klantenstromen zonder temp

Veilige en efficiënte oplossingen in coronatijd

In deze tijd van corona-maatregelen kan je bij Display Media terecht voor veilige en efficiënte oplossingen. Voor het reguleren van klantenstromen bieden wij bijvoorbeeld Peoplecounters. Bij de supermarkt Jumbo in Reeuwijk zijn ze erg tevreden over ons systeem!

Supermarkt filiaal Jumbo Koster in Reeuwijk maakte voor het reguleren van haar klantenstroom gebruik van een vast aantal winkelwagens. Deze werkwijze bleek echter niet waterdicht en betrouwbaar te zijn. Er was wel al een ‘people counter’ systeem aanwezig in de winkel, maar daar was de klant niet tevreden over. Nadat we met de klant in gesprek zijn gegaan, mochten we onze Peoplecounter introduceren in de winkel. 

Peoplecounters
Wij hebben twee digitale Peoplecounters geleverd, inclusief de bijbehorende software. Er zijn twee camera’s bij de in- en uitgangen opgehangen. Deze camera’s tellen het aantal bezoekende en verlatende klanten. Op een scherm bij de poortjes wordt het aantal klanten in de winkel aangegeven. Zijn er op dat moment te veel mensen binnen? Dan geeft het scherm aan dat de desbetreffende klant even moet wachten. Zodra een klant de winkel verlaat, springt het scherm weer op ‘groen’ en kan de volgende klant de winkel binnengaan. Zo weet Jumbo precies hoeveel mensen er binnen zijn en wanneer er een nieuwe klant naar binnen mag. Easy en overzichtelijk!

LCD-schermen
Het mooie van dit systeem is dat het ook los van de corona-maatregelen ingezet kan worden. De LCD-schermen zijn door de zelf te bedienen software bijvoorbeeld ook bijzonder geschikt voor advertising, wachtrijverzachting of wayfinding. Uit het contact wat onze accountmanager Jeff met de klant heeft, blijkt dat Jumbo Koster zeer tevreden is: het systeem werkt top!  

Wil jij ook vat op je klantenstroom krijgen of wil je onze digitale schermen op andere manieren inzetten? Neem dan contact met ons op via 0184-890517 en bespreek de mogelijkheden!

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact