Digital desinfectiezuil
26 Mei 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Functioneel en verantwoord: Digital desinfectiezuil

Display Media levert een wezenlijke bijdrage in onze strijd tegen het corona virus! Met de Digital desinfectiezuil bieden wij een krachtige combinatie van een digital signage en een automatische dispenser om ervoor te zorgen dat de hygiëneregels makkelijker kunnen worden nageleefd.

De content van het scherm is eenvoudige op afstand te beheren dankzij een ingebouwde Android media player met Wi-Fi. Je kunt op eenvoudige wijze bezoekers attenderen op het desinfecteren van hun handen, maar ook actualiteiten of advertenties tonen.

People counter
Je maakt gebruik van de automatische handdesinfectie dispenser zonder de desinfectiezuil aan te hoeven raken. De zuil is ook uit te breiden met een 'people counter'. Zo houd je inzicht in je bezoekersstromen. De zuil is een waardevolle toevoeging aan het verhogen van de hygiëne in openbare ruimtes.

Deze digitale desinfectiezuil is plug-and-play en wordt standaard geleverd met 1000 ml desinfectiemiddel.

Bekijk de brochure voor meer informatie, of neem direct contact met ons op via 0184 890 517

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact