Het verhaal achter Display Media
9 februari 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Vooroplopen met digital signing!

Met Hagenaar Reclame maken wij al veertig jaar alle soorten signing. De laatste jaren vroegen klanten ons met steeds grotere regelmaat of wij ook hun digital signing konden verzorgen. Met traditionele signing proberen wij altijd vernieuwend te zijn: met digital signage willen wij ook vooroplopen!

Aanvankelijk bleef digital signing in verkoop achter. Niet door een ontbrekende vraag, maar vooral omdat we gewend waren ‘traditionele’ signing te verkopen in plaats van digital signing. Om de verkoop van digital signing te stimuleren en ons beter in de markt te positioneren, besloten we een apart bedrijf op te zetten: dat werd Display Media! Met ‘eigen’ accountmanagers, die zich uitsluitend bezighouden met het verkopen van digital signage. Twee aparte bedrijven met elk zijn eigen discipline. Maar wel twee bedrijven die nauw met elkaar samenwerken om onze klanten van ‘A tot Z’ te ontzorgen!

Partner
Om kwalitatief hoogwaardige digital signing te leveren, vinden wij het belangrijk om met een systeem te werken dat gebruiksvriendelijk is, makkelijk in de omgang en wat bij ons bedrijf past. In die zoektocht stak één bedrijf met kop en schouders boven de markt uit: IP Digital! Met elkaar denken wij mooie projecten uit. Wanneer iets nog niet bestaat, dan zorgen wij dat het gemaakt wordt! Op deze manier onderscheiden wij ons nog meer in de markt. Niet alleen het systeem, maar vooral ook het ontzorgen in content maken is uniek! Samen met Hagenaar Reclame, IP Digital en ons advies ontzorgen wij onze klanten en gaan wij een stap verder dan onze concurrenten!

Ben je op zoek naar digital signing en wil je weten wat voor jouw bedrijf mogelijk is? Neem dan contact met ons op via 0184-890 517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact