Even voorstellen: Display Media
16 JANUARI 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Digitale signing en meer

Display Media is het nieuwe bedrijf van Hagenaar Reclame. Met dit bedrijf kunnen retailers rekenen op nog meer service en mogelijkheden in signing en reclame.

Hoe trek je de aandacht van die voorbijganger naar je etalage of je kantoor? Hoe verhoog je de klantbeleving in je zaak? Hoe creëer je interactie bij je klanten? Deze vragen houden ons al 40 jaar bezig. Daarom komen we met een nieuwe oplossing via het bedrijf Display Media: expert in digital signing.

Met drie productlijnen biedt Display Media oplossingen voor de marketingdoeleinden van retailers. Digitale signing op monitoren (indoor) voor communicatie met de klant. Ledschermen (outdoor) voor de juiste content op het juiste moment en vitrinemedia met led verlichte displays gericht op raamcommunicatie. Albert Stel: ‘Wij geloven sterk in de kracht van beeld, zowel in print als bewegend op een scherm. Daarom helpen wij retailers nu ook met digitale signing om hun boodschap beter te communiceren en zodoende meer te verkopen.’

Display Media creëert visuals met impact

In combinatie met Hagenaar Reclame biedt Display Media optimale mogelijkheden als het gaat om display- en gevelreclame. Met ruim 40 jaar ervaring en alle productie in eigen huis, van ontwerp tot montage en alle diensten onder één dak!

Meer informatie? Neem direct contact op met ons op via info@display-media.nl.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact