Representatieve en effectieve presentatie 
18 mei 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Representatieve én effectieve presentatie van je etalage

Raampresentaties dreigen een ondergeschoven kindje te worden bij veel makelaarskantoren. Een veelgehoorde reactie is: ‘Voordat ik de raampresentatie heb aangepast, is het huis van onze klant al verkocht’… Maar wij redeneren vanuit de gedachte van de consument! Waar ligt zijn behoefte precies?

Wij hebben met een aantal makelaarskantoren een onderzoek gehouden onder consumenten naar de herkenbaarheid van makelaars. En raad eens? Raampresentaties blijken erg belangrijk! In combinatie met statisch én bewegend beeld worden raampresentaties expliciet genoemd in antwoord op vragen als:
- “Waar herken jij een makelaarskantoor aan?”
- “Wat vind jij belangrijk bij de presentatie van je huis?”
- “Waarom kies je voor een bepaalde makelaar?”

Beschikbare diensten van een makelaarskantoor
Raampresentaties worden niet uitsluitend gewaardeerd voor het aanbod van koophuizen. Consumenten vinden het ook prettig de aangeboden diensten helder gepresenteerd te krijgen. Daarom dagen we jullie uit na te denken over aansprekende en in het oog springende etalages! Wij denken graag met je mee over de representatieve én effectieve presentatie van je etalage: de consument loopt er in elk geval warm voor!

Neem contact op met onze adviseur via 0184-890517 voor een afspraak over de creatieve en effectieve invulling van je etalage.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact