Investeren in marketing tijdens het coronavirus?
24 maart 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Blijf jij investeren in marketing en reclame tijdens de coronacrisis?

Het reclameaandeel in tijd van crisis heeft een sterke invloed op de winst en het marktaandeel. Sterker nog dan wanneer reclame opgedreven wordt in tijden van economische expansie. Hoe zet jij nu in op marketing?

In ieder geval tot 1 juni blijft het straatbeeld er totaal anders uitzien. Met een aangepast winkelbeleid en huishoudens die zo min mogelijk buiten komen. Wat betekent dat voor jouw bedrijf of winkel? Is het zinvol om te blijven investeren in marketingcampagnes? Wij vinden van wel. Juist nu!

Adformatie.nl beschrijft in een interessant artikel haar bevindingen, op basis van onderzoek naar grote recessies van de voorbije 100 jaar.

Ontdek op Adformatie.nl waarom je juist nu moet blijven investeren in marketing. Benieuwd hoe we jou in deze tijd kunnen helpen? Neem direct contact op via 0184 890 517

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact