Brainstorm over de toekomst
30 maart 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Digital signing

Ons voortdurend verbeteren om jouw vraag in Digital Signing zo goed mogelijk te beantwoorden

Onlangs hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om te praten over de toekomst! ‘Wij’ is IP Digital, onze partner in hard- en software en MM: onze steun en toeverlaat op het gebied van marketing en communicatie.

Het is altijd goed om op gezette tijden te verkennen waar nog strategische mogelijkheden liggen om je doelgroep te bedienen! Met IP Digital en MM hebben wij sparringpartners die meer zijn dan een klankbord.

Maatwerk
Onze recente brainstormsessie heeft weer een aantal inzichten en ideeën opgeleverd hoe wij met toegepaste signing jouw specifieke boodschap kunnen bereiken. Met creatieve oplossingen proberen we maatwerk te leveren. Dan moet je denken aan onze specifieke makelaarscommunicatiemiddelen, digitale stoepborden of people counters. Gerichte campagnes, met als doel jouw specifieke boodschap zo effectief mogelijk te communiceren.

Heb jij een behoefte of een idee wat je zou willen verkennen voor jouw doelgroep? Niks is ons te gek, en we denken graag met je mee.

Wil jij eens sparren over een toepasselijke digital signing-oplossing voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via 0184-890 517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact