Den Ouden Bruinisse
30 JANUARI 202

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Refreshed: Den Ouden Bruinisse

We ontvingen een leuke vraag: kan Display Media de uitstraling van ons pand upgraden en aanpassen naar de mogelijkheden van nu? Natuurlijk kunnen wij dat!

Voor een makelaarskantoor in Bruinisse mochten wij de oude presentatiesysteem upgraden naar Led en LCD. Het werd een combi van VitrineMedia led displays voor de statische presentatie en in het rechterraam een dynamische presentatie middels narrowcasting.

We voerden de opdracht uit met de A3 Led schermen van VitrineMedia, met daarboven een Led scherm in banner formaat. In het rechter raam plaatsten we een digital signage scherm met hoge lichtuitstraling. Dit werd via software gekoppeld aan het CRM-pakket van de makelaar. Ook de bestaande lichtbakken hebben we ge-upgrade, schoongemaakt en voorzien van nieuwe platen en verlichting. Tot slot beplakten we de voordeur met folie voor een welkome entree. Kortom, een complete klus door Display Media en een zeer tevreden klant!

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 0184 890 517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact