Van content tot campagnebeheer
9 maart 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Content en campagnebeheer

Maak je publiciteitscampagne zo effectief mogelijk!

Wij maken jouw publiciteitscampagne zo effectief mogelijk. Een onderdeel daarvan is dat we ervoor zorgen dat de content op jouw displays optimaal aansluit bij je doelgroep. Daarom werken wij samen met MM uit Hardinxveld-Giessendam.

In overleg bepalen we hoe we de boodschap van je campagne invullen. Vervolgens gaan wij met MM aan de slag om passende content voor jouw displays te maken. Ook de vormgeving van de content is natuurlijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast zorgen wij dat jouw campagnes op het juiste moment de juiste informatie communiceren.

Ontzorgen
Je hebt dus geen omkijken naar vorm, invulling en uitvoering van je campagne! Door onze samenwerking met MM zijn we in staat je volledig te ontzorgen: van content tot campagnebeheer! Wij leveren de hard- en software, MM verzorgt de content en samen voorzien wij je van het advies wat jouw campagne succesvol maakt!

Wil je meer informatie, neem dan contact op via 0184-890 517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact