Laat je inspireren !
12 Mei 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Waarom ook nu Display Media? Laat je inspireren door onze oplossingen!

Aandacht trekken voor jouw bedrijf: dat is ons doel. En dat doel bereiken we met beelden, op digitale displays.

Die beelden zetten we al veertig jaar in om jouw boodschap zo goed mogelijk over te brengen. Maar wat ons betreft stopt overbrengen niet bij informeren. Wij creëren beleving en interactie. De extra stap die jouw klanten aanzet tot aanschaf!

We presenteren verschillende display-varianten voor de meest uiteenlopende toepassingen. De volledige productie houden we daarbij in eigen huis; van ontwerp tot montage. Onze displays onderscheiden zich in verschillende varianten. Met Vitrine Media haal je de expert in LED verlichte displays in huis. Specifiek gericht op raamcommunicatie. Met digital signage communiceer je via schermen met je specifieke doelgroep.

Wij hebben voor elk bedrijf een professionele oplossing. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van digitale reclameborden met LED Outdoor. En vergeet vooral je boodschap niet: Digital signing is pas compleet met de juiste content. Wij helpen je graag.

Onze drijfveer is het creëren van visuals met impact!

Meer weten? Bekijk hier onze expertises of neem contact met ons op.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact