LED displays van VitrineMedia
9 september 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

LED verlichte displays van VitrineMedia

Met VitrineMedia verzorgen wij LED verlichte displays, gericht op raamcommunicatie. Daarnaast bieden we diverse communicatieoplossingen aan om het interieur van jouw zaak zo optimaal mogelijk te benutten.

Lamberink makelaars in Assen, met vestigingen in Noordoost Nederland, heeft de keuze voor Display Media gemaakt. Wij hebben twaalf vestigingen van de makelaar en financieel adviseur in Friesland voorzien van de oplossingen van VitrineMedia. Met onze LED verlichte displays communiceren zij nu eenvoudig én aantrekkelijk met hun doelgroep.

Eenvoudig
Je boodschap trekt niet alleen de aandacht, het beheer van de content is ook zeer eenvoudig. Denk hierbij aan die opvallende dagaanbieding, aangepaste openingstijden of je meest actuele assortiment.

Innovatie
Voortdurende innovatie is één van de fundamenten van VitrineMedia. Eenvoudige installatie, ergonomie, lichtintensiteit en duurzaamheid staan hierbij centraal.
Naast ons standaard aanbod, bieden wij met VitrineMedia je ook op maat gemaakte producten aan. We stellen alles in het werk jouw zichtbaarheid te vergroten en je boodschap een professionele uitstraling te geven. Dit maakt ons een sterke partner voor jouw communicatie!

Meer informatie? Neem een kijkje op de pagina van VitrineMedia of neem direct contact met ons op via 0184 890 517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact