Kiosk monitor
18 augustus 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Multifunctionele kiosk display

Wil jij echt next level gaan in je klantbeleving? Met onze kiosk displays bieden we je de mogelijkheid op een effectieve en aantrekkelijke wijze je klanten en bezoekers van informatie te voorzien én hun bezoek aan je showroom of winkel te veraangenamen.

Behalve het optimaliseren van de sfeerbeleving van je klanten, helpen onze kiosk displays je ook een aantal marketingdoelstellingen te behalen. Door op een aantrekkelijke wijze productinformatie te verstrekken, draag je bij aan het optimaliseren van de klantreis. Bovendien verzacht deze vorm van communicatie eventuele wachttijden van je klant. De kiosk display kan tevens worden ingezet als instrument ten behoeve van up-selling en aftersales. Een ander voorbeeld van een relevante sales functie van de kiosk display, is het beheer van je occasion voorraad.

Kiosk Display in de praktijk
Geef de kiosk display een prominente plaats in je zaak! Door relevante informatie gericht te delen op de displays, neem je bezoekers en klanten aan de hand. Met de verkoopinformatie op de display, draai je een wachtmoment voor je bezoeker om tot een een verkoopmoment voor je potentiëele klant. Fantastisch, om met zo’n in het oog springende display een wezenlijke invloed op je processen te nemen!

Specificaties
De kiosk display heeft een enkelzijdig uniek en robuust scherm met een vloerstand en een hoge helderheid van 450 nits, speciaal ontworpen voor drukke indoor omgevingen, zoals winkels, shop-in-shop, showrooms, ontvangsthallen en beursvloeren.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0184 890517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact