NeXus trekt aandacht
20 april 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Nexus

Boodschappen effectief en aantrekkelijk communiceren

De aankondiging circuleerde al langer, maar nu is NeXus er echt! Met onze mobiele billboards voor verhuur kun je alle kanten op. Je kunt ze overal op jouw terrein plaatsen en zijn ideaal inzetbaar voor tijdelijke reclame.

Onlangs hebben wij een NeXus geplaatst bij Autobedrijf Nooteboom in Barendrecht. Met een scherm van 330x230 centimeter is dat niet onopgemerkt gebleven: we kregen al veel positieve reacties en hebben diverse aanvragen ontvangen. Heb je ook een tijdelijke actie, of open je bijvoorbeeld binnenkort een nieuw filiaal? Dan is NeXus hét communicatiemiddel om aandacht te genereren!

LED-scherm
‘NeXus’ bestaat uit een mobiel LED-scherm aan de voorzijde en doek aan de achterzijde. De software van de schermen is op afstand, via je browser of zelfs via je mobiele telefoon aan te sturen. Wij kunnen je ook volledig ontzorgen, door het content beheer voor onze rekening te nemen. Bovendien stellen we je met deze dienst in staat om ook offline zeer gericht te communiceren met jouw doelgroep. En dat op schermen van maar liefst acht vierkante meter, met een hoge resolutie van 1920x1080 en een helderheid van 7000 NIT!

Wil je meer weten? Neem dan contact op via 0184-890 517

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact