Mobiele LED-billboards
22 september 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Mobiele LED-billboards met Car Counting Sofware: ‘Laat zien wat je doet!’

Wij lanceren een nieuwe, unieke dienstverlening. Een plug and play mobiel LED-billboard met optionele software waar wij mee kunnen targetten wat voor jou belangrijk is. Voor automotive bijvoorbeeld: hoeveel auto’s en welke merken rijden er op welk tijdstip langs en wat is de kleur? Zo kan je verschillende campagnes maken, precies gericht op de juiste doelgroep. Uiteraard kan je deze dienst ook in andere branches toepassen.

Je kunt met ons LED-billboard alle kanten op. Letterlijk en figuurlijk. Je kunt ze plaatsen op elke plek op jouw terrein. Het unieke aspect van deze LED-billboards is dat ze zijn uit te breiden met de zogenaamde Car Counting Sofware, waarmee wij de eerste zijn die in Nederland deze dienst aanbiedt!

Meten is weten
De camera op het LED-scherm telt het aantal passanten: welk merk of model op welk tijdstip voorbijrijdt. Tachtig procent van de passanten rijdt dagelijks langs jouw zichtlocatie. Na afzienbare tijd is er sprake van een patroon. Die vergaarde data wordt verwerkt tot een heldere maandelijkse rapportage. Op basis van die rapportage en het verkregen patroon, ben jij in staat gericht – op doelgroep en tijdstip – te communiceren met het LED-billboard.

Offline targeten
Met deze dienst stellen we je in staat om ook offline zeer gericht te communiceren met jouw doelgroep. En dat op schermen van maar liefst acht vierkante meter, met een hoge resolutie van 1920x1080 en een helderheid van 7000 NIT. De software van de schermen is op afstand, via je browser of zelfs via je mobiele telefoon aan te sturen. Wij kunnen je ook volledig ontzorgen, door het content beheer voor onze rekening te nemen.

Roadshow
Wij bieden deze dienst te huur aan voor periodes van een week, maand, kwartaal of per jaar. Door de mobiliteit van de schermen kan je altijd op jouw ideale plek je doelgroep aanspreken: negentig procent van de passanten is getuige van jouw ‘roadshow’!

Wil je meer informatie over onze unieke dienstverlening? Neem dan contact op via 0184 890 517. Op de hoogte blijven van alle andere oplossingen die wij bieden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact