Communiceer vastgoed-informatie
1 december 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Digitale displays voor makelaars

Hoe communiceer jij je vastgoed-informatie actueel, aantrekkelijk en snel? Met onze digital displays bieden we je de mogelijkheid jouw woningaanbod real time te delen met geïnteresseerden. Campagnes in een paar clicks toevoegen en aanpassen. Om ze vervolgens op het juiste moment, aan de juiste klant te tonen!

Etalageschermen zijn het meest gekozen narrowcastingproduct in de makelaarsbranche. Met het tonen van dynamische content, zoals het realtime huizenaanbod, valt de professionele uitstraling van jouw etalage zeker op!

Narrowcasting
Narrowcasting houdt meer in dan alleen het tonen van bewegende beelden op een beeldscherm: het gaat om het creëren van attentiewaarde! Hoe langer de klant naar jouw scherm kijkt, hoe groter de kans dat zijn koopgedrag wordt beïnvloed. Met behulp van onze digitale displays kan je sneller inspelen op actuele ontwikkelingen zoals nieuws, acties of feestdagen. Daarmee wordt jouw promotie een stuk efficiënter. Met opvallende fotografie en mooie videobeelden krijgt jouw dienstverlening meer diepgang en beleving.

Kijk voor meer informatie op onze pagina voor makelaarsreclame of neem contact op via 0184-890517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact