Stralend middelpunt
10 november 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Laat jouw vitrine het lichtpuntje zijn in deze donkere dagen. 

Zet de situatie naar je hand: met onze producten van VitrineMedia tover je jouw zaak om tot een stralend en aantrekkelijk middelpunt in deze donkere herfstdagen.

Met VitrineMedia hebben wij dé expert in led verlichte displays op het gebied van raamcommunicatie in huis. We bieden verschillende communicatieoplossingen aan om het interieur van jouw zaak zo optimaal mogelijk te benutten. Communiceer via je wanden, je toonbank, je kasten of je vensterbank! We laten hoe dan ook jouw producten stralen.

Lichtintensiteit
VitrineMedia garandeert met haar LED verlichte displays de hoogste lichtintensiteit op de markt. Wat ooit begon met innovatieve en revolutionaire LED verlichte displays, groeide uit tot een wereldwijd succes. Door de eigen ontwerp-, onderzoeks-, en ontwikkelafdeling zorgt VitrineMedia voor een continue innovatie. Voordelen die hier uit voortvloeien zijn eenvoudige installatie, ergonomie, lichtintensiteit en duurzaamheid.

Controle
Behalve het standaard aanbod, bieden wij ook op maat gemaakte producten van VitrineMedia aan. Dat is het voordeel wanneer je volledige controle hebt over het productieproces, de logistieke verdeling en de installatie van onze producten!

Kortom: met onze LED verlichte displays sta je langer in de spotlights met een lagere energieconsumptie! 

Weten hoe we jou kunnen helpen op te vallen in deze donkere dagen? Neem dan gerust contact op via 0184-890 517.

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact