Accountmanager digital signage
6 april 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat je wensen zijn. We kunnen namelijk een gratis impressie voor je maken. Ben je er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

Vacaturealert

Hagenaar Reclame en Display Media zijn per direct op zoek naar een accountmanager digital signage! Heb jij interesse én ervaring in digitale ontwikkelingen voor de retailmarkt? Reageer dan op onze vacature:

Functieomschrijving
In deze functie hou jij je actief bezig met het genereren van nieuwe sales mogelijkheden in Nederland t.b.v. de Digital Signage producten die in de Point of Sale-markt ingezet worden. Je accounts zijn in de FMCG, mode, sport, makelaars en andere branches. Daarnaast hou jij je ook bezig met het uitbouwen van bestaande relaties.

Functie-eisen 
Om voor deze functie in aanmerking te komen, herken jij jezelf in het volgende profiel:
- Je hebt interesse in digitale ontwikkelingen voor de retail en je hebt aantoonbare kennis van basis hard- en softwaretoepassingen voor mediaplayers en pc gestuurde kiosken;
- Je bent in staat gestructureerd te werken met een CRM-programma;
- Je voelt je prettig in een dynamische werkomgeving, waarin geen dag hetzelfde is en je hebt geen ‘9 tot 5’ mentaliteit.

 Verder beschik jij over:
- Een relevant, afgerond HBO-diploma, met bij voorkeur ervaring in de rol van Point of Sale en kennis van Digital Signage;
- Aantoonbare ervaring in sales;
- Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.

De volgende competenties zijn op jou van toepassing:
- Proactief;
- Commercieel;
- Hands- on mentaliteit;
- Communicatief sterk onderlegd;
- Oplossingsgericht.

Wie zijn wij?
Creatief meedenken in oplossingen typeert de werkwijze van Hagenaar Reclame en Display Media. Al sinds 1980 kun je ons bereiken voor reclame- en stylingdiensten. Van ontwerp tot montage, van projectmanagement tot alle service in huis. Lovende aanbevelingen van klanten bevestigen dat we ons werk goed doen. Bedrijven als New York Pizza, Lyle & Scott en Profijt Meubel zijn voorbeelden van klanten waar we trots op zijn.

Je versterkt ons dertienkoppige team. Een groep professionals die continu bezig is met ontwikkelingen binnen onze branche. Hier krijg je veel ruimte om je eigen ideeën op te volgen. Sterker nog: dat moedigen we aan! Onze werksfeer is het best te omschrijven als dienstverlenend, nieuwsgierig en gefocust op het leveren van de beste kwaliteit. We staan voor elkaar klaar, zelfs als je meer bij de klant te vinden bent dan bij op ons kantoor. De mooiste dingen maak je samen, toch?

 Wij bieden:
- Salaris tussen €3000,- en €4500,- per maand, afhankelijk van je ervaring;
- Een bonus waar je ‘U’ tegen zegt;
- Een zelfstandige en afwisselende functie in een succesvolle, commerciële organisatie;
- Werken binnen een jong, enthousiast en inspirerend team;
- Een werkomgeving waarin geïnvesteerd wordt in (de kennis van) het personeel, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
- Een fulltime functie voor langere tijd;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom jij ons team verstereken? Neem contact op via 0184-890 517. De koffie (of thee) staat klaar!

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact