Blijf jij top of mind?
28 april 2020

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat uw wensen zijn. We kunnen namelijk voor u een gratis impressie maken. Bent u er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Ben jij straks dat vergeten merk of blijf je top of mind bij je doelgroep?

Veel klanten van Display Media vragen Albert hoe zij in deze tijd hun aanwezigheid op de markt kenbaar kunnen maken. In zijn blog vertelt Albert meer over de acties die Display Media voor haar klanten onderneemt.

“Hoe kan ik in deze tijden zichtbaar blijven met een laag budget? Hoe krijg ik de consument meer in mijn winkel? Welke aanpassingen kan ik doorvoeren in deze moeilijke tijd? Hoe kan ik in mijn winkel de veiligheid van consumenten garanderen? Dit zijn vragen die ik van mijn klanten in diverse branches hoor”, schetst Albert.

Projectgroep

Om een antwoord te kunnen geven op deze vragen hebben we met ondernemers uit verschillende sectoren een projectgroep opgericht. We bespreken met elkaar hoe wij ervoor kunnen zorgen dat de economie draaiende blijft. Over één ding zijn wij het eens: zichtbaar blijven voor de consument is essentieel. Laten zien dat je nog bestaat en dat je nog steeds je dienstverlening aanbiedt aan de consument. We begrijpen dat je de kosten moet verlagen omdat er minder inkomsten zijn. Wij denken hier graag over mee.

Automotive

Deze week zijn wij gestart om te kijken naar de Automotive branche. Dat doen wij samen met onze projectgroep. Daarnaast is onze accountmanager Jeffrey Flohr vorige week ook begonnen om met zijn klanten te bespreken wat er speelt en wat voor hen belangrijk is.

Hoe ben je zichtbaar? Kan de consument bij je langskomen en welke aanpassingen heb je doorgevoerd? Wij hebben namelijk ook per branche diverse artikelen bedacht waardoor consumenten veilig en conform de RIVM-richtlijnen je winkel kunnen bezoeken. Dit moet dan uiteraard ook extern gecommuniceerd worden. 

Versoepeld

In landen waar de corona-maatregelen versoepeld worden, zien we dat de autoverkoop omhoog is gegaan. De consument die normaal het openbaar vervoer gebruikt, durft nu niet meer in trein of bus te stappen en gaat liever met de auto. Voor deze branche is het dan ook belangrijk om juist nu zichtbaar te zijn en niet het vergeten merk te worden.

Wil je hier meer over weten of heb je hulp nodig met de juiste aanpak? Neem dan direct contact met ons op!

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact