Ontdek ons 'NeXus' billboard
23 februari 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat uw wensen zijn. We kunnen namelijk voor u een gratis impressie maken. Bent u er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

NeXus mobiele billboards

Onze mobiele billboards laten zien wat jij doet!

Wij bieden weer een nieuwe mogelijkheid om jouw boodschap zo effectief en aantrekkelijk mogelijk over te brengen. Onze commercieel directeur Albert Stel vertelt in zijn blog alles over ‘NeXus’, ons nieuwe, mobiele billboard!

‘NeXus’ bestaat uit een mobiel LED-scherm aan de voorzijde en een doek aan de achterzijde. Het woord ‘NeXus’ komt van het Latijnse ‘nectere’. Het betekent ‘centrum’, ‘focus van een bepaald geheel’ of ‘verbinden: de link die personen of dingen met elkaar in verband brengt’. De naam vertelt dus eigenlijk het verhaal al. En het grote voordeel van onze NeXus is dat je hem kunt plaatsen waar je maar wilt!

Promoten

Je kunt met onze mobile billboards alle kanten op: letterlijk en figuurlijk. Je kunt ze plaatsen op elke plek op jouw terrein. NeXus kun je ideaal inzetten voor tijdelijke reclame. Denk bijvoorbeeld aan een winkelopening of de promotie van een nieuw product. Het plaatsen neemt – net als het verwijderen – slechts dertig minuten in beslag!

Offline targeten

De software van de schermen is op afstand, via je browser of zelfs via je mobiele telefoon aan te sturen. Wij kunnen je ook volledig ontzorgen, door het content beheer voor onze rekening te nemen. Bovendien stellen we je met deze dienst in staat om ook offline zeer gericht te communiceren met jouw doelgroep. En dat op schermen van maar liefst acht vierkante meter, met een hoge resolutie van 1920x1080 en een helderheid van 7000 NIT!

Te huur

Wij bieden deze dienst te huur aan voor periodes van een week, maand, kwartaal of per jaar. Door de mobiliteit van de schermen kun je altijd op jouw ideale plek je doelgroep aanspreken! 

Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact