'Flexibel en plezierig samenwerken'
21 oktober 2021

Op zoek naar advies of een prijsaanvraag?

Wij vernemen graag wat uw wensen zijn. We kunnen namelijk voor u een gratis impressie maken. Bent u er nog niet helemaal over uit? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Harry Lamberink

Harry Lamberink (63) is oprichter en algemeen directeur van Lamberink Makelaars & Adviseurs. Wij verzorgen al enkele jaren de signing voor zijn kantoren. In dit interview vertelt hij over onze dienstverlening.

Hoe lang ben je al werkzaam in deze branche?

“34 jaar geleden, op mijn negentwintigste ben ik begonnen met mijn makelaarskantoor in Assen. In de loop van de jaren is het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Een fullservice dienstverlener die vanuit veertien vestigingen actief is in heel Noord-Nederland. Wij houden ons bezig met woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, nieuwbouw, hypotheken en verzekeringen. We doen dat met een team van 95 medewerkers.”

Waarvoor schakel je Display media in?

“Wij zijn trouw aan onze leveranciers en moeten beslist een reden hebben om over te stappen naar een nieuwe leverancier. Na jarenlang met dezelfde bedrijf te hebben gewerkt op het gebied van etalage- en gevelreclame, hebben we in 2017 de overstap gemaakt naar Display Media. De aanleiding waren de verlichte presentatiepanelen, waar Display Media destijds de mooiste materialen voor gebruikte en de beste aanbieding voor had. Sinds vorig jaar heeft Hagenaar Reclame, waartoe Display Media behoort, behalve de etalagereclame ook de gevelbelettering en lichtreclame voor vier nieuwe kantoren geleverd.”

Wat is je ervaring met de dienstverlening van Display Media?

“Wij zijn zeer tevreden over de uitstraling van onze kantoren, door de aankleding van Display Media. En we zijn ook zeer te spreken over de deskundigheid en de behulpzaamheid van directeur Wilbert Hagenaar en zijn team. Ze zijn flexibel en het is plezierig werken met hen!”

Lamberink Makelaars & Advies

Op zoek naar professionele en opvallende exposure?

Up-to-date blijven?

Op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Geen spam, beloofd.

Aanmelden nieuwsbrief

Volg ons op social media
Contact

Display Media bv  |  Lelystraat 61  |  3364 AH Sliedrecht

0184 890 517 Contact